POSKYTOVAŤ VÝNIMOČNÉ SLUŽBY

Okrem štandardných služieb ako sú upratovanie kancelárskych, administratívnych, priemyselných, nebytových a bytových priestorov ponúkame ďalšie množstvo špecializovaných čistení ako je upratovací servis na eventoch, predkolaudačné upratovanie, strojové čistenie, umývanie okien vo výškach, čistenie parou, dezinfekcia alebo čistenie náhrobných kameňov.

BYŤ FLEXIBILNÍ, INOVATÍVNI A ZODPOVEDNÍ

Byť flexibilný a vedieť zareagovať na požiadavky zákazníka, inovatívny v postupe prác a zodpovedný v dodržiavaní termínov a požiadaviek, garantuje našim klientom istotu a pohodlie. Technologické aj personálne obsadenie firmy spĺňa tie najprísnejšie kritériá a preto sa stretávame s pozitívnou odozvou na ponúkané služby.

DORUČIŤ ZÁKAZNÍKOM NAJVYŠŠIU KVALITU

Individuálny prístup a kvalita poskytovaných služieb sú u nás samozrejmosťou. Široké spektrum uplatnenia, prepracovaný systém kontroly, efektivita práce a množstvo doplnkových benefitov Vás odbremenenia od povinnosti upratovania a zveľadia prostredie, v ktorom bývate, či pracujete. MK-Clean používa všetky moderné metódy a technológie upratovania, čím sa stáva čoraz silnejšou a stabilnejšou firmou na trhu.

BYŤ ŽIADANÝM ZAMESTNÁVATEĽOM

Našich zamestnancov školíme a motivujeme vždy k lepším výkonom. Stabilný a spokojný zamestnanec dodáva istotu nielen nám, ale aj Vám. Znalosti, schopnosti a pracovné návyky našich zamestnancov predstavujú náš najcennejší kapitál. Vážime si každú pracovnú silu, pretože dobre vykonaná práca prospieva hlavne tomu, kto ju vykonáva a robí z neho lepšieho človeka.

NEVÁHAJTE NÁS OSLOVIŤ S VAŠOU POŽIADAVKOU
A MY VÁM UKÁŽEME, ŽE SME BOLI SPRÁVNA VOĽBA.

300

VCHODOV

30

KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV

30

DOMÁCNOSTÍ

8500

SPOKOJNÝCH ZÁKAZNÍKOV